CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Ahad, 1 Februari 2009

Majlis Perkahwinan...

Tahun baru dah lama masuk..umur pun dh meningkat..angka paa umur dah naik satu anak tangga..so..kwn2 dah ramai yang nak ubah status dari "bujang" jd "berkeluarga"tahun ni jer, dah lebih dari satu kad dpt...apatah lagi tahun byk cuti umum jatuh hari isnin atau jumaat..so ramai yg amik kesempatan nak wat kenduri kawen...kpd sesiaper yang bakal atau baru bergelar isteri@suami..selamat pengantin baru...semoga bahagia dan gembira sepanjang masa hingga akhir hayat..
~~~~~~cuma nak tanya la...ada tak sesiapa yang ada cadangan...cenderahati ape yg best nak bagi kat tetamu ms majlis perkahwinan..kalau bole nak cenderahati yg bermakna dan boleh digunakan...adaer tak cadangan cenderahati ape...n kat mana tempat yg mudah n murah nak dapat...plezz...tell me...nak sgt idea dr sumer..ten-Q~~~~~~

3 ulasan:

--Teacher oh teacher-- berkata...

assalamualaikum..

sy cdgkan...bg yassin@surah2 pilihan..atau zikir ..sb benda ni if org baca...pahala kita pun berjalan....selagi org tu baca...

ni salah satu usaha nak berdakwah..nak bg org mudah baca zikir...

zikir ni bleh print...dan laminate..senang org tampal ke...

idea je..

Cikgu Fitrie berkata...

wow.. getting married soon ya... Congratulations... kelakar sebenarnya bila terbaca nak bagik apa masa kenduri nanti, sebab baru je cite ngan kwn sat sekolah, kan elok dapat maker pen ke, note book ke, pen merah ke... Kan dapat digunakan! Haha.. Bytheway, kalau bagi perfume one drop tu sorang satu pun best gak... mesti tetamu suka... erm, dalam pack tu kan ada 6 ke 8... so bagik sorang satu... setiap orang dapat different perfume..! Just a thought!

Cikgu Khai berkata...

Kalau nk beli barang perkahwinan gi la kat Nilai 3. Byk choice & murah lagi....